Продължете към съдържанието
Начало | Албуми. Фотоалбуми с твърди корици. Фотоалбуми за абитуриенти. Фотоалбуми на завършващ клас.

Албуми. Фотоалбуми с твърди корици. Фотоалбуми за абитуриенти. Фотоалбуми на завършващ клас.

За всички наши фотосесии предлагаме изработването на персонални албуми или фотокниги. Албумите и книгите са с твърди корици. Страниците съдържат по една или няколко фотографии с дизайн, съобразен с темата на събитието. Албумът е подходящо решение при завършване, когато на учениците им предстои да се разделят.

Можем да подготвим проект на сватбена фото книга или да изработим албум и с ваши изображения, които са достатъчно качествени за печат. А ако е нужно и да обработим снимките за целта.

Цената на албума с каширани, твърди корици, се определя за конкретния албум – на база на проекта, обема на албума, както и неговия размер. 
За хоризонтално оформено албумче, с размери 220 мм / 160 мм с 20 вътрешни страници (кориците са отделно), цената ориентировъчно е 40 лв.
Квадратното албумче, с размери 220 / 220 мм, отново с 10 вътрешни листа (20 страници) е с цена окло 55 лв.

Ако сте ценители на чара на класическото усещане за снимка, то с радост ще ви насочим към колегите от ФОТО ПИКСЕЛ ПЛЮС. Там всички наши клиенти могат да се възползват от 20% отстъпка от цената за копиране на снимките на фотохартия (всички размери) по класическия фотохимичен процес. Този тип снимки се отличават с живи цветове, различно цветопредаване и дълготрайност на изображението, несравними със технологията принтиране.